Het crossseizoen gaat ook in Nederland beginnen

Op zondag 3 maart begint het Nederlandse motorcrossseizoen officieel in Heerde met een wedstrijd voor de Nationalen en de Jeugd. Aan de staat het NK 85cc 2T Grote Wielen, NK 2T 125cc, NK MX2, MX2 Inters, NK Open, MX1 Inters, ONK Open en NK 150cc 4T. Wat je noemt een druk programma…

Nieuw in Heerde is dat de baan andersom wordt gereden. Vanaf de start zullen de rijders dit jaar links afslaan en dan onder de brug door duiken. De trainingen beginnen om 9.00, de eerste wedstrijd om 11.00 uur.

2013 wordt een bijzonder jaar voor Heerde want op 6 en 7 april zal de openingswedstrijd van het EK Jeugd 85 en 65 cc worden verreden en, als klap op de vuurpijl, vindt op 12 mei het ONK Zijspan daar plaats.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.