zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Het crossseizoen gaat ook in Nederland beginnen

Op zondag 3 maart begint het Nederlandse motorcrossseizoen officieel in Heerde met een wedstrijd voor de Nationalen en de Jeugd. Aan de staat het NK 85cc 2T Grote Wielen, NK 2T 125cc, NK MX2, MX2 Inters, NK Open, MX1 Inters, ONK Open en NK 150cc 4T. Wat je noemt een druk programma…

Nieuw in Heerde is dat de baan andersom wordt gereden. Vanaf de start zullen de rijders dit jaar links afslaan en dan onder de brug door duiken. De trainingen beginnen om 9.00, de eerste wedstrijd om 11.00 uur.

2013 wordt een bijzonder jaar voor Heerde want op 6 en 7 april zal de openingswedstrijd van het EK Jeugd 85 en 65 cc worden verreden en, als klap op de vuurpijl, vindt op 12 mei het ONK Zijspan daar plaats.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen