13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Bendsneijder start in European Junior Cup

Bo Bendsneijder is verkozen om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de race in Assen voor de European Junior Cup. Deze Europese Junior Cup is de officiële instapcategorie naar het WK Superbike en laat jonge coureurs de strijd met elkaar aangaan op identieke Honda CBR500R´s.

Gerry Bryce, directeur European Junior Cup: ‘We zijn verheugd om Bo met een wildcard te verwelkomen tijdens het WK Superbike in Assen. Bo heeft tot nu toe al een mooie carrière en nadat hij de Moriwaki 250 Cup van vorig jaar won is dit voor hem de ideale stap vooruit, op weg naar het internationale racepodium. Er zijn veel getalenteerde jonge rijders in de EJC van dit jaar, maar met Bo’s kennis van het circuit in Assen en zijn onweerlegbare talent weet ik zeker dat hij streeft naar een thuisoverwinning.’

Rob Vennegoor, van RT Motorsport, speelde een belangrijke rol bij het realiseren van Bendsneijders wildcard. Opvallend want Vennegoor is vooral bekend vanwege zijn Australische coureurs. Gelukkig wilde hij Bendsneijder dus ook graag verder helpen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen