maandag 15 juli 2024

Hoe moeilijk kan dat hele fotograferen nou helemaal zijn? – terugblik

Heel moeilijk, vraag het maar aan de man die hier staat te fotograferen. Of beter gezegd: staat proberen te fotograferen tijdens de trainingen van de Grand Prix van Spanje op het circuit van Barcelona… Want geloof ons, dat duimpje van de man in de achtergrond is echt niet voor onze fotograaf. Oplettende kijkers zullen het wellicht al direct hebben gezien. Precies, dit is Jeffry de Vries, met in dit geval een fototoestel van Guus van Goethem. Guus kwam De Vries toevallig langs het circuit tegen, terwijl Jeffry zijn collega’s stond te analyseren. De liefde tussen fotografie en De Vries bleek echter maar kortstondig te zijn – ongeveer even lang als het nemen van deze foto –, want daarna was hij weer bezig met het op dat moment voor hem allerbelangrijkste: zo hard als kan racen over een circuit.

Foto-info

FotograafGuus van Goethem
Jaar1995
OnderwerpGP van Spanje

Wetenswaardigheid

Ondanks de grondige voorbereiding, gaat het De Vries in de wedstrijd niet goed af. Hij valt en kan daarna niet verder. Tijdens de TT gaat het hem gelukkig veel beter af met een zege in de Thunderbike-race.

Wadlopen met motoren – terugblik

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen