dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Update: Inschrijving Red Bull Knock Out geopend

Het weekend van 28 en 29 november staat de Red Bull Knock Out weer op het programma. Na een afwezigheid van zeven jaar staat het strand van Scheveningen weer in het teken van deze loodzware crosswedstrijd. Vanaf vandaag 12.00 uur is inschrijven mogelijk op www.redbullknockout.nl

Om mee te doen betaal je 75 euro en dan krijg je een deelnamebewijs voor de Red Bull Knock Out 2015 voor een rijder en monteur. Je hebt minimaal een heat van een uur te pakken als je deelneemt. Verder ben je verzekerd via de KNMV en wordt er een overnachtingsplaats voor je eventuele camper geregeld. De wedstrijd gaat ditmaal over twee dagen gehouden worden, door middel van kwalificaties. Op zaterdag heb je zodoende de kans om een plek te veroveren in de halve finale, die dan op zondag verreden wordt, evenals de finale uiteraard.

Het is overigens nog wachten op de eerste grote namen die mee zullen doen aan de Red Bull Knock Out. Hopelijk daar binnenkort meer over!

Foto: 2Snap

Update: De inschrijving is inmiddels vol. In ieder geval de eerste ronde van 750 deelnemers. Woensdag 22 april 16.00 uur gaat de volgende ronde in. Hoeveel crossers dan toegelaten worden, is nog niet bekend.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen