woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De winnende Furygan-poster

Het was een nek-aan-nek race, maar uiteindelijk is poster drie door jullie uitgekozen tot de winnende plaat. De opvallende Furygan-poster toont nieuwe kleding van het Franse merk op een vrij uitgesproken manier, waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. De reden ook dat dit beeld nu groot afgebeeld gaat worden in editie 10 van MOTO73.
Tevens mochten we twee Furygan-shirts weggeven op de stemmers die uiteindelijk poster drie hadden gekozen. Uit de hoge hoed werden de namen van Johan van Achterberg en Jorrit Donker getrokken. Zij krijgen zo spoedig mogelijk bericht van ons!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen