De winnende Furygan-poster

Het was een nek-aan-nek race, maar uiteindelijk is poster drie door jullie uitgekozen tot de winnende plaat. De opvallende Furygan-poster toont nieuwe kleding van het Franse merk op een vrij uitgesproken manier, waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. De reden ook dat dit beeld nu groot afgebeeld gaat worden in editie 10 van MOTO73.
Tevens mochten we twee Furygan-shirts weggeven op de stemmers die uiteindelijk poster drie hadden gekozen. Uit de hoge hoed werden de namen van Johan van Achterberg en Jorrit Donker getrokken. Zij krijgen zo spoedig mogelijk bericht van ons!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.