maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

International Dutch Supercross

Stichting Motorsport Noord Nederland heeft zich aangesloten bij de KNMV en zal op 4, 5 en 6 november 2011 de KNMV International Dutch Supercross organiseren in de Eurohal in Zuidbroek.

KNMV-directeur Patrice Assendelft toonde zich na ondertekening van de overeenkomst verheugd: “We zijn trots dit evenement te hebben binnengehaald.”

De KNMV International Dutch Supercross is zoals de meeste evenementen kleinschalig begonnen en werd altijd georganiseerd door MC Delfcross. Rond de kerstdagen staken alle clubvrijwilligers de handen uit de mouwen om de regiorijders in de winter te kunnen laten proeven van het indoor supercross motorcrossen. In de jaren werd dit evenement steeds groter en kwamen er ook steeds snellere rijders. Zelfs Jeffrey Herlings is al eens achter het starthek verschenen.

De Eurohal in Zuidbroek, onderdeel van het Sport- en Congrescentrum Van der Valk, is een gloednieuwe locatie. Ontstaan vanuit de wens van de organisatie om groter te groeien. Daarom is de Stichting Motorsport Noord Nederland opgericht en is er nu de samenwerking met de KNMV. Kaartverkoop voor de KNMV International Dutch Supercross start volgende week. Kijk voor meer informatie op www.dutchsupercross.nl.

Bron: KNMV

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelVolg ons op Twitter!
Volgend artikelEK Mini Moto

Gerelateerde artikelen