International Dutch Supercross

Stichting Motorsport Noord Nederland heeft zich aangesloten bij de KNMV en zal op 4, 5 en 6 november 2011 de KNMV International Dutch Supercross organiseren in de Eurohal in Zuidbroek.

KNMV-directeur Patrice Assendelft toonde zich na ondertekening van de overeenkomst verheugd: “We zijn trots dit evenement te hebben binnengehaald.”

De KNMV International Dutch Supercross is zoals de meeste evenementen kleinschalig begonnen en werd altijd georganiseerd door MC Delfcross. Rond de kerstdagen staken alle clubvrijwilligers de handen uit de mouwen om de regiorijders in de winter te kunnen laten proeven van het indoor supercross motorcrossen. In de jaren werd dit evenement steeds groter en kwamen er ook steeds snellere rijders. Zelfs Jeffrey Herlings is al eens achter het starthek verschenen.

De Eurohal in Zuidbroek, onderdeel van het Sport- en Congrescentrum Van der Valk, is een gloednieuwe locatie. Ontstaan vanuit de wens van de organisatie om groter te groeien. Daarom is de Stichting Motorsport Noord Nederland opgericht en is er nu de samenwerking met de KNMV. Kaartverkoop voor de KNMV International Dutch Supercross start volgende week. Kijk voor meer informatie op www.dutchsupercross.nl.

Bron: KNMV

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.