EK Mini Moto

De Belgische organisatie 2Race, die onder de FMWB-vlag opereert, zal van 4 t/m 7 augustus het Europees Kampioenschap Minimoto organiseren. Dit EK, dat over één enkel evenement wordt verreden, is voor racetalenten onder de 15 jaar. Tijdens de wedstrijd zullen deelnemers uit Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Finland het tegen elkaar opnemen op het Franse kartcircuit van Juvaincourt.

Meer info op www.pocketbike.be.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.