It giet oan!

Het gaat gebeuren! It giet oan! Dit weekend wordt er gestart met de ijsracecompetitie op natuurijs. De organisatoren werken hiervoor met elkaar samen in de stichting SNEL (Stadskanaal, Noordwolde, Eext en Lutjegast).

– Eext heeft de primeur op vrijdagavond 10 februari aanvang 19.00 uur.
– Lutjegast volgt op zaterdagmiddag 11 februari aanvang 13.30 uur.
– Stadskanaal op zondagmiddag 12 februari 13.00 uur.
– Noordwolde op zondagmiddag 19 februari om 13.00 uur.

Om de lijnen kort te houden i.v.m. de tijdsdruk kunnen coureurs zich inschrijven en informatie aanvragen via harryvos@kpnmail.nl of 06-25052982

KNMV-licentiehouders 2012 en MON licentiehouders 2012 kunnen met hun huidige licentie deelnemen aan deze ijsracewedstrijden. Districtlicentiehouders kunnen met hun districtlicentie deelnemen. Overige sporters kunnen met een daglicentie deelnemen. Daglicenties kosten € 15,- met alleen een WA-dekking en € 20,- voor een licentie met een PO- en WA-dekking.

Er wordt gereden in de volgen klassen: IJsraceklassen, Ijsspeedwayklassen, IJsshorttrack en Karts.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.