maandag 15 april 2024

It giet oan!

Het gaat gebeuren! It giet oan! Dit weekend wordt er gestart met de ijsracecompetitie op natuurijs. De organisatoren werken hiervoor met elkaar samen in de stichting SNEL (Stadskanaal, Noordwolde, Eext en Lutjegast).

– Eext heeft de primeur op vrijdagavond 10 februari aanvang 19.00 uur.
– Lutjegast volgt op zaterdagmiddag 11 februari aanvang 13.30 uur.
– Stadskanaal op zondagmiddag 12 februari 13.00 uur.
– Noordwolde op zondagmiddag 19 februari om 13.00 uur.

Om de lijnen kort te houden i.v.m. de tijdsdruk kunnen coureurs zich inschrijven en informatie aanvragen via harryvos@kpnmail.nl of 06-25052982

KNMV-licentiehouders 2012 en MON licentiehouders 2012 kunnen met hun huidige licentie deelnemen aan deze ijsracewedstrijden. Districtlicentiehouders kunnen met hun districtlicentie deelnemen. Overige sporters kunnen met een daglicentie deelnemen. Daglicenties kosten € 15,- met alleen een WA-dekking en € 20,- voor een licentie met een PO- en WA-dekking.

Er wordt gereden in de volgen klassen: IJsraceklassen, Ijsspeedwayklassen, IJsshorttrack en Karts.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen