‘Iwema naar RW Racing GP’

Volgens meerdere bronnen zou Jasper Iwema volgend seizoen een extra Hollands tintje toevoegen aan RW Racing GP. Het enige Nederlandse GP-team heeft de Hooghalense coureur als tweede rijder gecontracteerd, nadat ze eerder al bekendmaakte dat Jakub Kornfeil de vervanger van de vertrekkende Luis Salom is. Iwema neemt hoogstwaarschijnlijk een grote sponsor mee, wat altijd een welkome aanvulling is voor een raceteam op GP-niveau.

Foto: Moto FGR

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.