maandag 24 juni 2024

Jeffrey Herlings komt naar de Dutch MX Season Opener in Lierop

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team zal op zondag 3 maart zijn eerste wedstrijd van seizoen 2024 op Nederlandse bodem rijden. Hij gaat dit doen op zijn geliefde circuit, de Herselse Bossen in Lierop.

Herlings heeft in het verleden al vele mooie dingen laten zien op het circuit van Lierop. Hoogtepunten waren de Grand Prix MX2 in 2012 toen hij in de eerste manche tot aan de derde man op een ronde wist te zetten. Ook een onvergetelijk moment was toen hij met een geblesseerde schouder toch besloot om te starten en alsnog de Grand Prix wist te winnen.

Economische crisis in Argentinië dreigt MotoGP en MXGP te annuleren

Op zondag 3 maart is Herlings terug in Lierop en kan het aanwezige publiek genieten van de rijder die in zijn carriere al 103 Grand Prix zeges wist te pakken en al vijf keer wereldkampioen is geworden. 

Mis het niet en kom kijken of Herlings vroeg in het seizoen al in topvorm is om aan het wereldkampioenschap te beginnen. Klik hier om tickets in de voorverkoop te bestellen.

Binnenkort zullen we nog twee absolute toppers bekend maken, die ook zeker de weg in het zand kennen!

Kijk voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop op www.maclierop.nl

Foto: Juan Pablo Acevedo

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen