13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

King Carl naar Nederland

Nog altijd is Carl Fogarty met vier wereldtitels en 59 zeges recordhouder in het WK Superbike. De kans dat hij dit de komende jaren blijft, is groot want van de huidige rijders komt niemand ook maar in de buurt van deze Engelsman. De Superbike-grootheid is op zaterdag 25 augustus te gast bij Ducati-dealer MotoPort Assen. Rond 14.00 kun je met Foggy op de foto en ´m  vragen wat je altijd al wilde.

Rondom het bezoek van Fogarty is een gratis loterij georganiseerd door MotoPort Assen. Tot en met 25 augustus kunnen inschrijfkaarten voor de loterij ingeleverd worden. Je maakt kans op diverse Ducati-prijzen. Het inschrijfformulier voor de gratis loterij is verkrijgbaar bij MotoPort Assen.

Aansluitend zal Carl Fogarty doorreizen naar de historische Grand Prix in Eext, waar hij te gast is. Bij die GP maakt ook een zeer bijzondere motor z´n opwachting. Het gaat hier om de originele Ducati GP11, bereden door negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi. De machine werd onlangs geveild in Monaco en leverde iets meer dan een kwart miljoen euro op.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen