KNMV-sportkalender compleet

Ook het wedstrijdprogramma voor het ONK Supermoto in 2013 is bekend. Met de toevoeging van data van het ONK Supermoto aan de KNMV Topmotorsportkalender, is deze nu compleet. Het ONK Supermoto kent in 2013 twaalf wedstrijden. En deze zullen, in tegenstelling tot afgelopen seizoen, allemaal meetellen voor het ONK. De Enterse Motorclub uit Enter is een nieuwkomer onder de organisatoren. De wedstrijd wordt eveneens in Enter verreden (25 augustus). MCNH had eerder al aangegeven voorlopig geen supermotowedstrijd te organiseren. Het ONK Supermoto in Hellendoorn staat dan ook niet meer op de kalender voor 2013.

Bekijk hier de KNMV Topmotorsportkalender (inclusief het ONK Supermoto)

Archieffoto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.