24 uur rijden voor Serious Request UPDATE

UPDATE 17-12-2012
Nog meer goed nieuws! Ook MOTO73 heeft besloten deze schitterende actie voor Serious Request te ondersteunen door de KTM 690 Duke beschikbaar te stellen. Deze duurtester vraagt om lekkere stuurwegen, binnendoor over dijkjes, slingerende weggetjes en uitdagende routes. Daar zijn we al wel achter. Maar we weten ook zeker dat ‘ie zich prima staande weet te houden in deze 24 uur van Enschede.

Maar een eencilindertje, die Duke. 70 pk, stelt niets voor toch? Nou, wij weten beter. De KTM is een gretige machine waar zowel rubber als metaal moeite mee heeft. We tekenen op: één nieuwe achterband, één nieuwe kettingset, één nieuwe beugel voor de uitlaat. Maar natuurlijk, alles hangt samen met de rijstijl die de Duke voor z’n kiezen krijgt. En we geven toe: de kleine Oostenrijker krijgt soms flink op z’n donder. Het andere grote voordeel van voorgaand is dat de Duke nu klaar is voor de zware beproeving op 21 en 22 december. Gas d’r op voor het goede doel.

BERICHT 14-12-2012
Nog een paar dagen en dan gaat Serious Request van 3FM weer van start. Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten want miljoenen baby’s hebben hulp nodig om te kunnen blijven leven. Het openingsfeest start 18 december 19.00 uur op de Oude Markt in Enschede met optredens van Miss Montreal, Carice van Houten en Racoon.

Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zijn de 3 dj’s die zes dagen in het Glazen Huis verblijven voor 3FM Serious Request 2012. Giel, Gerard en Michiel eten die dagen niets en maken 24 uur per dag radio en TV. De dj’s worden om 21.00 uur opgesloten in het Glazen Huis. De eindshow vindt op 24 december vanaf 16.00 uur op het Van Heekplein plaats.

Aangezien het glazen huis dit jaar in Enschede staat, leek het de MotorSportGroep Universiteit Twente een uitgelezen mogelijkheid om zelf ook in actie te komen. Geïnspireerd door de 24 uur van Le Mans organiseren zij de 24 uur van Enschede, een 24 uur durende motorische sponsorloop. In die 24 uur, VAN 21 december 18:00 UUR tot 22 december 18:00 UUR, worden er met drie gesponsorde motoren, met elk uur een andere rijder, zoveel mogelijk rondjes over de Enschedese singel gereden.

Om deze drie motoren te vullen zijn echter wel rijders nodig. Lijkt het je dus leuk om in actie te komen, stuur een mailtje naar 24uur@msg.utwente.nl of kijk op de website: www.msg.utwente.nl/index.php?page=24uur. Jasper Iwema en Peter Politiek sluiten deze prachtige actie af.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?