vrijdag 1 maart 2024

Macna en MSG Software verlengen sponsorcontract met Bo Bendsneyder

Moto2 coureur Bo Bendsneyder kan ook dit jaar weer rekenen op de steun van Macna en MSG Software. Beide partijen zijn verheugd over de verlenging van het sponsorcontract in 2023 met de Nederlandse rijder.

Steun van Macna 

Komend raceseizoen krijgt Bendsneyder weer support en de premium producten van Macna. Patrick Kant, CEO van Macna, is blij de samenwerking voort te kunnen zetten: “Bo Bendsneyder is Nederlands beste coureur in de Moto2 klasse. We willen graag een Nederlandse rijder in de motorsport steunen. We doen dit nu voor het derde jaar op rij. De verwachting is dat Bo dit jaar weer een stap vooruit maakt. Afgelopen jaar was niet verkeerd, maar het kan nog beter.” Macna ontwikkelt sinds 1990 motorkleding die nuttig en mooi moet zijn. Comfortabele kleding met de juiste zekerheid. Macna maakt alles in eigen huis en produceert niet alleen in het verre oosten, maar heeft ook een eigen fabriek in Italië. De motorkleding wordt inmiddels in bijna 60 landen wereldwijd verkocht.

Bo Bendsneyder: succes op de TT Assen 2022

Support van MSG Software 

Op de helm van Bendsneyder zal voor het vijfde jaar op rij de naam van MSG Software prijken. Rick van Dongen, eigenaar van MSG, heeft goede verwachtingen van Bendsneyder. “Als alles klopt, moet hij dit jaar in de top tien kunnen eindigen.” Rick kent Bendsneyder al jaren en heeft een prettige verstandhouding met hem en zijn vader opgebouwd. “Voor ons is naast de interesse in de sport, ook de gunfactor groot om Bo te steunen. Bo is heel sympathiek en een goede coureur. Hij heeft afgelopen jaar twee keer zoveel punten behaald als het jaar ervoor. Er zit zeker een stijgende lijn in.”

MSG levert al bijna dertig jaar groothandel, e-commerce en logistieke bedrijfssoftware. ‘MSG software Suite’ zorgt voor digitalisering en automatisering, wat resulteert in efficiënte, stabiele en gezamenlijk groeiende oplossingen en samenwerkingen. De software is als losstaande oplossing te integreren in bestaande software of als totaaloplossing achter de gehele bedrijfsvoering.

Trainen in Spanje

Bendsneyder is superblij dat Macna en MSG hem in 2023 weer supporten en ze het contract hebben kunnen verlengen. “Ze kennen mij al heel wat jaren en ik ben blij dat we weer een jaar verder samengaan.” Voor Bendsneyder zijn de voorbereidingen met het Pertamina Mandalika SAG Moto2-team in volle gang. “Ik ben nu vooral in het buitenland, met name in Spanje. Ik train veel op de motor om mezelf klaar te maken voor het seizoen en kijk er echt naar uit om het seizoen te starten.” 

Bendsneyder rijdt zijn zesde seizoen in de Moto2 klasse en zijn achtste seizoen als Grand Prix coureur.

Macna: macna.com
MSG Software: msgsoftware.nl

Bo Bendsneyder MACNA
Bo Bendsneyder is in de fabriek van Macna in Italië om zijn pak te passen | Foto: Macna
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen