Magic Mike-shirt

Het aftellen naar het WK Superbike op Assen is nu echt begonnen. Vol ongeduld wacht iedereen tot het eindelijk vrijdag 26 april is. En dat vooral dankzij alle successen van Pata Honda-coureur Michael van der Mark. Na Phillip Island, waar de Rotterdammer derde werd, stond de Nederlandse wegrace al op z’n kop.

Het kon echter nog beter want op Aragon pakte Van der Mark een geweldige tweede plaats, achter voormalig wereldkampioen Fabien Foret. De Nederlander is dankzij zijn beide podiums tweede in de WK-tussenstand met 36 punten. Leider Foret heeft er slechts twee meer. Assen had het niet mooier durven hopen.

Om het feest op Assen compleet te maken, is Michael’s moeder Juliette een speciale webshop gestart. In deze online winkel vind je natuurlijk het inmiddels beroemde Magic Mike-shirt. Dit T-shirt is verkrijgbaar voor 25 euro in de maten M tot en met XXL. Voor diezelfde prijs staat ook het Magic Mike iPhone-hoesje (voor  de 4 en 4S) te koop.

Maar echte fans gaan natuurlijk voor het schilderij Magic Mike. Dit schilderij, 60 x 80 cm, wordt enkel op bestelling gemaakt en kost 400 euro. De levertijd is twee tot drie weken. Kijk voor meer informatie op www.magicmike60.nl of mail naar penthum1959@gmail.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.