Maico-tentoonstelling in Neckarsulm

Voor Nederlandse motocrossliefhebbers is een bezoek aan het Deutsches Zweirad und NSU Museum dit jaar extra de moeite waard. De wisseltentoonstelling is in 2013 gewijd aan het merk Maico dat ook in ons land erg populair was. Diverse cross- en enduromotoren uit de roemrijke periode van het Duitse merk worden geëxposeerd en met een mooie film worden de sportsuccessen toegelicht.

De permanente tentoonstelling geeft een totaalbeeld van de motorgeschiedenis met veel aandacht voor zowel straat- als racemotoren… en niet alleen NSU. Misschien een idee voor de vakantie? Het museum bevindt zich in Neckarsulm, op enkele minuten rijden van de A6. Ga naar www.zweirad-museum.de voor meer informatie. Let op! Maandag gesloten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.