woensdag 24 april 2024

Marc Márquez lijkt opnieuw te kampen met zijn rechterarm

Dit jaar begint Marc Márquez een nieuw hoofdstuk in zijn MotoGP-carrière bij Gresini, waar hij op een Ducati zal rijden. Maar oude fysieke problemen lijken de zesvoudig wereldkampioen van de premierklasse opnieuw parten te spelen.

GP Mag meldt op sociale media: ‘Volgens een betrouwbare bron van GP Mag is het grootste probleem van Marc Márquez vandaag de dag niet de aanpassing aan de Ducati, maar de toestand van zijn rechterarm, die sinds 2020 al vier keer is geopereerd.’

Er is nog geen officiële reactie of bevestiging van zowel het team als Márquez zelf, maar GP Mag is een gerenommeerde publicatie die een licentie heeft van MotoGP. De coureur heeft ook onlangs toegegeven aan the-race.com dat zijn arm niet meer is zoals voor het ongeluk tijdens de Spaanse GP in 2020. En dat deze tussen 2020 en 2022 al vier keer geopereerd moest worden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen