dinsdag 23 juli 2024

Marc Márquez op Jerez: De hand van… het Spaanse publiek!

Hoewel Marc Márquez niet won, ging het na afloop wéér over hem nadat hij wéér een 100 procent crash wist te voorkomen. Ditmaal in de laatste bocht van Jerez, waar toch al zoveel historie werd geschreven. Net zo historisch was de uitspraak van Márquez na afloop: ‘Ik verloor zowel de voorkant als de achterkant, maar gelukkig hielp het Spaanse publiek mij waardoor ik niet crashte!’ Een uitspraak die wat ons betreft prima past in het rijtje van wielrenner Wim van Est (‘M’n hart stond stil, maar m’n Pontiac liep.’) en Diego Maradona (Het doelpunt is een beetje met het hoofd van Maradona en een beetje met de hand van God.) Al was het dit keer dus duidelijk de hand van het Spaanse publiek!

Fotografie: Repsol Honda

MotoGP Portugal en Spanje: Fabio Quartararo en Pecco Bagnaia ieder een keer foutloos

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen