Marquez ziek op Sepang

Terwijl het tijdens de eerste vrije training droog was op het circuit van Sepang viel na de sessie een stortbui. Marc Marquez was tijdens de eerste de snelste. De Spanjaard liet de tweede echter aan zich voorbijgaan.

Buikgriep en de twijfelachtige omstandigheden na de stortbui weerhield Marquez ervan om de pitbox uit te gaan voor FP2. “Vanochtend voelde ik me niet zo goed. Ik had de laatste twee dagen al buikgriep. Toch kon ik gaan trainen, al was ik niet 100%. Aangezien buikgriep je ook uitdroogt, voelde ik me in de loop van de dag nog slechter en hebben we ook naar aanleiding van de baanomstandigheden besloten niet meer te gaan trainen.”

Aangezien de Honda-rijder al tijdens de eerste vrije training een goede tijd neerzette en de tweede in slechtere omstandigheden werd verreden bleef ook na de tweede training Marquez’ naam bovenaan de lijst staan. Bo Bendsneyder noteerde in de tweede vrije training de zevende tijd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.