Matthijssen en Matthijssen Europees Kampioen

William en Nathalie Matthijssen (foto) hebben voor de derde keer in hun carrière de Europese titel Grasbaan Zijspan binnengehaald. Zij waren de sterkste van twaalf deelnemende combinaties tijdens de finale voor het EK Grasbaan Zijspan in Noorwolde.

Daarmee was de derde Europese titel voor het Drentse duo, na 2007 en 2009, een feit. Er was nog meer Nederlands succes, want de tweede plaats was voor Mark Detz en Bonita van Dijk.

Foto: Matthijssen en Matthijssen
Bron: KNMV

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.