Nieuwe GT-scooter van Aprilia

Hij heet SR Max en dat is niet toevallig. Want deze Aprilia GT-scooter is door de racedivisie van de Piaggio Group ontwikkeld. De SR Max valt bij de eerste aanblik zeker op met het bijzondere lijnenspel. Maar ook onderhuids is ‘ie verre van standaard.

De eencilinder vloeistofgekoelde viertakt 300 cc met vier kleppen is uitgerust met elektronische injectie en heeft een vermogen van 22 pk bij een toerental van 7.250 tpm. De (overvierkante) boring van 75 mm en de slag van 63 mm zijn verantwoordelijk voor een indrukwekkend koppel van 23 Nm bij 6000 toeren.

Aprilia SR Max 300 is leverbaar in de twee klassieke kleurenschema’s Nero Aprilia en Bianco Glam en kost 4.650 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?