woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Michael van der Mark valt uit met gebroken been

Michael van der Mark moet de tests in Misano missen omdat hij afgelopen zondag zijn been brak na een val tijdens een mountainbiketraining.

Tijdens een operatie werd het bot rechtgezet en voorzien van een externe fixator. Totdat het bot geheeld is en de fixator verwijderd kan worden, is de BMW-rijder afhankelijk van een rolstoel of krukken.

Het 2022 WorldSBK begint officieel op 8 april. Het is nog maar de vraag of Van der Mark tegen die tijd fit genoeg is om weer te racen. BMW plant voor het nieuwe seizoen tests op 25 en 26 maart in Barcelona, en op 4 en 5 april op MotorLand Aragon. Ook hier zal Michael van der Mark waarschijnlijk niet kunnen deelnemen.

Foto: Instagram Michael van der Mark

Moto3 Qatar: eerste zege van 2022 voor routinier Andrea Migno

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen