woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MotoGP streeft naar rookvrije races

Elke motorsportfan weet dat het beste deel van een race het delen van de passie en opwinding met andere mensen is, zowel op als naast het circuit. Dat is wat onze gemeenschap tot een echte gemeenschap maakt. En om daarbij te helpen, lanceert MotoGP een gloednieuw initiatief met betrekking tot rookvrije zones op het circuit.

Door specifieke rookvrije zones in te stellen en rokers te vragen even de dichtstbijzijnde speciale rookzone te zoeken, willen we een ervaring creëren waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en klaar is om te racen!

Vijf bewijzen dat ook de motorsport z’n schwalbes kent!

Impact op het milieu

Daarnaast helpen we ook bij het milieuvriendelijk verwijderen van sigaretten, wat essentieel is om de impact op het milieu te verminderen. We delen deze planeet met andere mensen, en we kunnen allemaal een rol spelen in het creëren van een betere toekomst door kleine stappen als deze te nemen.

Laten we racen naar een rookvrij tijdperk!

Racing Towards a Smoke-Free Era’ is een initiatief als onderdeel van Racing Together, gelanceerd in 2022, gesteund door onze partner Philip Morris International.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen