zaterdag 2 december 2023

MotoGP streeft naar rookvrije races

Elke motorsportfan weet dat het beste deel van een race het delen van de passie en opwinding met andere mensen is, zowel op als naast het circuit. Dat is wat onze gemeenschap tot een echte gemeenschap maakt. En om daarbij te helpen, lanceert MotoGP een gloednieuw initiatief met betrekking tot rookvrije zones op het circuit.

Door specifieke rookvrije zones in te stellen en rokers te vragen even de dichtstbijzijnde speciale rookzone te zoeken, willen we een ervaring creëren waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en klaar is om te racen!

Vijf bewijzen dat ook de motorsport z’n schwalbes kent!

Impact op het milieu

Daarnaast helpen we ook bij het milieuvriendelijk verwijderen van sigaretten, wat essentieel is om de impact op het milieu te verminderen. We delen deze planeet met andere mensen, en we kunnen allemaal een rol spelen in het creëren van een betere toekomst door kleine stappen als deze te nemen.

Laten we racen naar een rookvrij tijdperk!

Racing Towards a Smoke-Free Era’ is een initiatief als onderdeel van Racing Together, gelanceerd in 2022, gesteund door onze partner Philip Morris International.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image