MOTOR GP Droomteam Competitie 2012

Na wederom een wervelend seizoen kunnen we niet anders dan ook in 2012 doorgaan met de GP Droomteam Competitie. Dit jaar hebben we ons weer hard gemaakt om een vette hoofdprijs in de prijzenstalling te kunnen zetten. Komend GP-seizoen maak je via MOTOR Magazine kans op een gloednieuwe Kawasaki ZX-6R ter waarde van € 12.998,-.

Deze groene gifkikker, gewrapt tot Lawson-special, is één van de beste supersports die er momenteel te koop zijn. Het is niet voor niets dat Kenan Sofuoglu de eerste wedstrijd voor het WK Supersport met de ZX-6R winnend wist af te sluiten. Uiteraard kunnen we slechts één persoon blij maken met deze Supersport-motor, maar om niet alle deelnemers aan de GP Droomteam Competitie in droefenis te laten verzinken, hebben we nog een fiks aantal prijzen klaarstaan.

In totaal gaan we 43 mensen blij maken met onder meer kleding, helmen en onderhoudsmiddelen voor je motor. Alle prijzen vertegenwoordigen een waarde van maar liefst met een totale waarde van 23.135 euro. Er vallen dus genoeg prijzen te winnen en dat voor slechts 5,95 euro. Meer informatie over de GP Droomteam Competitie 2012 vind je op www.wacosoft.nl/motor en in de nieuwe MOTOR Magazine (nu in de winkel!). Wij wensen je alvast veel succes met de zoektocht naar de beste zes rijders voor komend seizoen! Let op, de sluitingsdatum voor inschrijven is 4 april. Haast je!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.