13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nuda rijden in Loenen

Hét nieuwe gezicht op het gebied van naakte motorfietsen is in 2012 natuurlijk de Husqvarna Nuda 900. Gezegend met een BMW-tweecilinder, die flink onder handen is genomen, vertrouwt het Italiaanse raspaardje op Deutsche Gründlichkeit.

Om iedereen de kans te geven een proefrit op de Nuda te maken organiseert Star Twin in Loenen 14 april een Nuda-dag. Er kan dan proefgereden worden op beide modellen; de 'kale' Nuda en de Nuda 900R. De R is gezegend met Öhlins vering, Monoblocs-remklauwen en rode kleuraccenten. Voor de goede orde, Star Twin zit natuurlijk op de Veluwe, in Loenen.

Meer informatie op startwin.com of bel met 055-5052154.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen