Nuda rijden in Loenen

Hét nieuwe gezicht op het gebied van naakte motorfietsen is in 2012 natuurlijk de Husqvarna Nuda 900. Gezegend met een BMW-tweecilinder, die flink onder handen is genomen, vertrouwt het Italiaanse raspaardje op Deutsche Gründlichkeit.

Om iedereen de kans te geven een proefrit op de Nuda te maken organiseert Star Twin in Loenen 14 april een Nuda-dag. Er kan dan proefgereden worden op beide modellen; de 'kale' Nuda en de Nuda 900R. De R is gezegend met Öhlins vering, Monoblocs-remklauwen en rode kleuraccenten. Voor de goede orde, Star Twin zit natuurlijk op de Veluwe, in Loenen.

Meer informatie op startwin.com of bel met 055-5052154.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?