Motorcoureur zwaargewond door botsing met koe

Opnieuw heeft tijdens Le Dakar een zwaar ongeval bij de motorrijders plaatsgevonden. De Franse motorcoureur Bruno da Costa is maandag tijdens de tweede etappe in Argentinië zwaargewond raakt door een botsing met een koe. De 38-jarige Yamaha-coureur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens een lokaal radiostation verkeert de Fransman niet in levensgevaar. De motor ging in vlammen op. Later meer.

En dit is niet al het slechte nieuws aldus RTLGP. Volgens de site van de televisiezender zijn twee toeschouwers om het leven gekomen. De bron van dit slechts nieuws is een Argentijnse krant. De slachtoffers zijn een 37-jarige man en zijn 11-jarige zoon. Het tweetal zat in een vliegtuigje dat zondag vlakbij het parkoers van de eerste Dakar-etappe neerstortte.

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?