13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorcoureur zwaargewond door botsing met koe

Opnieuw heeft tijdens Le Dakar een zwaar ongeval bij de motorrijders plaatsgevonden. De Franse motorcoureur Bruno da Costa is maandag tijdens de tweede etappe in Argentinië zwaargewond raakt door een botsing met een koe. De 38-jarige Yamaha-coureur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens een lokaal radiostation verkeert de Fransman niet in levensgevaar. De motor ging in vlammen op. Later meer.

En dit is niet al het slechte nieuws aldus RTLGP. Volgens de site van de televisiezender zijn twee toeschouwers om het leven gekomen. De bron van dit slechts nieuws is een Argentijnse krant. De slachtoffers zijn een 37-jarige man en zijn 11-jarige zoon. Het tweetal zat in een vliegtuigje dat zondag vlakbij het parkoers van de eerste Dakar-etappe neerstortte.

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen