vrijdag 8 december 2023

Nederland vierde op EK Motoball voor jeugd

Het jeugdteam van Motoball-vereniging Budel is als Nationaal Nederlands Team op het EK Motoball in het Duitse Jarmen knap vierde geworden. Na een aantal pittige wedstrijden moest Nederland het in strijd om de derde plaats opnemen tegen Litouwen. ‘Onze jongens’ zaten direct vanaf de eerste minuut goed aan het gas en waren alert op de Litouwse aanvallen. De 4 x 15 minuten eindigden in een 2-2 gelijkspel, met een goal van Dries Aarts (8e minuut) en een goal van Luc van Kessel (16 meter, 53e minuut). Hierdoor kwam het tot een verlenging van 2 x 10 min. Helaas kwam Nederland al in de eerste minuten op een achterstand en dat wisten ze niet meer recht te trekken. Na een harde blokkade werd Nederland ook nog eens gestraft met een groene kaart en een 11-meter penalty, die de achterstand verder deed oplopen tot 4-2. Een laatste goal in de eerste verlenging bracht de stand naar 5-2. Daarmee eindigde het Oranjeteam dit EK op de vierde plaats.

Afbeelding: Facebook Motoball Budel

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen