dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw KTM-contract voor Herlings

Jeffrey Herlings heeft een nieuw driejarig contract afgesloten met KTM. Dat meldt Omroep Brabant. Herlings tekende tijdens zijn succesvolle 85cc-seizoen, waarin hij maar liefst vier titels wist te behalen, een vijfjarige overeenkomst met het Oostenrijkse merk.

Zijn contract liep dus tot en met 2013. Deze week heeft de kersverse Nederlandse kampioen in de MX2-klasse zijn contract verlengd tot en met 2014. In zijn laatste KTM-seizoen heeft hij drie opties: WK MX2, WK MX1 of een vertrek naar de Verenigde Staten. Zondag gaat Herlings in Mill van start bij de laatste wedstrijd om het ONK MX2.

Over die cross was veel te doen. Herlings wilde in zowel de MX1 als de MX2 starten maar dat vond onder andere de KNMV niet goed. Herlings was daar erg boos over, gezien een post op Facebook waarin hij zelfs zinspeelde op een overstap naar de Belgische bond omdat hij wel alles voor de KNMV moest doen maar niets terug kreeg.

Zuur voor hem is dat Herlings eerder op vraag de van de KNMV met een 350 KTM reed. Dit was tijdens de Motorcross der Naties en niet zonder succes.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen