Nieuw KTM-contract voor Herlings

Jeffrey Herlings heeft een nieuw driejarig contract afgesloten met KTM. Dat meldt Omroep Brabant. Herlings tekende tijdens zijn succesvolle 85cc-seizoen, waarin hij maar liefst vier titels wist te behalen, een vijfjarige overeenkomst met het Oostenrijkse merk.

Zijn contract liep dus tot en met 2013. Deze week heeft de kersverse Nederlandse kampioen in de MX2-klasse zijn contract verlengd tot en met 2014. In zijn laatste KTM-seizoen heeft hij drie opties: WK MX2, WK MX1 of een vertrek naar de Verenigde Staten. Zondag gaat Herlings in Mill van start bij de laatste wedstrijd om het ONK MX2.

Over die cross was veel te doen. Herlings wilde in zowel de MX1 als de MX2 starten maar dat vond onder andere de KNMV niet goed. Herlings was daar erg boos over, gezien een post op Facebook waarin hij zelfs zinspeelde op een overstap naar de Belgische bond omdat hij wel alles voor de KNMV moest doen maar niets terug kreeg.

Zuur voor hem is dat Herlings eerder op vraag de van de KNMV met een 350 KTM reed. Dit was tijdens de Motorcross der Naties en niet zonder succes.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?