maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw talent in Suzuki MX-team

Met gepaste trots brengt Suzuki het nieuws dat Micha Boy de Waal (midden) de laatste nieuwe aanwinst is voor het Beursfoon Rockstar MX Team van John Beijer (rechts). De 16-jarige rijder uit het Brabantse Veen rijdt sinds 2007 op Suzuki en heeft, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al heel wat successen weten te boeken.

Het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team is geen kleintje binnen de motorsport en heeft vele bekende coureurs gehuisvest, waaronder Marc de Reuver, Erik Eggens en de Belg Kevin Strijbos. Naast Micha Boy de Waal komt ook Mike Kras in 2012 wederom uit voor het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team. De Waal zal in 2012 rijden op een Hoegee geprepareerde Suzuki RM-Z250 en onder andere deelnemen aan het EK/ONK MX2 en het Dutch Supercross-kampioenschap.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen