Nieuw talent in Suzuki MX-team

Met gepaste trots brengt Suzuki het nieuws dat Micha Boy de Waal (midden) de laatste nieuwe aanwinst is voor het Beursfoon Rockstar MX Team van John Beijer (rechts). De 16-jarige rijder uit het Brabantse Veen rijdt sinds 2007 op Suzuki en heeft, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al heel wat successen weten te boeken.

Het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team is geen kleintje binnen de motorsport en heeft vele bekende coureurs gehuisvest, waaronder Marc de Reuver, Erik Eggens en de Belg Kevin Strijbos. Naast Micha Boy de Waal komt ook Mike Kras in 2012 wederom uit voor het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team. De Waal zal in 2012 rijden op een Hoegee geprepareerde Suzuki RM-Z250 en onder andere deelnemen aan het EK/ONK MX2 en het Dutch Supercross-kampioenschap.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?