13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

DVD Demo Classic Oldebroek

De Demo Classic in Oldebroek komt stukje bij beetje dichter bij legendarische status. Natuurlijk zijn er meer van dit soort demo’s in het land maar geen is zo Oldebroeks als de Demo Classic. Dus mocht je het ooit zelf willen meemaken (en dat is aan te raden), nu weet je waar je naartoe moet. Alleen… De volgende editie ligt nog ver, heel ver voor ons.

Om die tijd te overbruggen (en gelijk een cadeautip te geven) is er nu een uur durende DVD verkrijgbaar, met daarop beeld van alle motoren, alle klassen, uit alle hoeken van het circuit. Inclusief onboardbeelden bij niemand minder dan Marcel Ankoné. Die moet je wel hebben! 

Wil je meer weten? Kijk dan op www.stichtingcircuitoldebroek.nl. De DVD kost 20 euro.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen