DVD Demo Classic Oldebroek

De Demo Classic in Oldebroek komt stukje bij beetje dichter bij legendarische status. Natuurlijk zijn er meer van dit soort demo’s in het land maar geen is zo Oldebroeks als de Demo Classic. Dus mocht je het ooit zelf willen meemaken (en dat is aan te raden), nu weet je waar je naartoe moet. Alleen… De volgende editie ligt nog ver, heel ver voor ons.

Om die tijd te overbruggen (en gelijk een cadeautip te geven) is er nu een uur durende DVD verkrijgbaar, met daarop beeld van alle motoren, alle klassen, uit alle hoeken van het circuit. Inclusief onboardbeelden bij niemand minder dan Marcel Ankoné. Die moet je wel hebben! 

Wil je meer weten? Kijk dan op www.stichtingcircuitoldebroek.nl. De DVD kost 20 euro.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.