Onderwatercafé op Zwarte Cross

De Zwarte Cross biedt ieder jaar allerlei bijzonder maatwerkprogramma dat speciaal voor en door de Zwarte Cross ontwikkeld is. Een van de primeurs van dit jaar is het Onderwatercafé. Een volledig authentiek ingerichte Achterhoekse bruine kroeg waar men van vrijdag tot en met zondag een kaartje legt en proost op een mooi weekend; en dat allemaal onder water!

Het is voor bezoekers ook mogelijk om plaats te nemen aan de stamtafel van het Onderwatercafé om een potje te ‘zwikken’ of om gewoon lekker te ‘sprekken’ met Tante Rikie (foto). Dit kan 1 à 2 keer per dag en hier zal professionele begeleiding bij aanwezig zijn. Bijkomend voordeel voor deze gelukkige festivalganger(s) is dat, in tegenstelling tot op de rest van de Zwarte Cross, de weersomstandigheden hier constant zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.