Geen dopingzondaars in GP

Met het recente dopingschandaal in de sprintwereld en met de Tour de France in de laatste dagen, gaat het nog al eens over doping. Maar niet alleen in de atletiek en bij het wielrennen wordt streng gecontroleerd. Dat geldt ook voor de MotoGP-coureurs. Onder andere Valentino Rossi en Luis Salom werden tijdens de Franse Grand Prix op Le Mans gecontroleerd. Niemand werd gepakt. Het kan dus wel… Hieronder alle gecontroleerde coureurs.

MotoGP
Alvaro Bautista (ESP)
Cal Crutchlow (GBR)
Valentino Rossi (ITA)

Moto2
Mika Kallio (FIN)
Mike di Meglio (FRA)
Xavier Simeon (BEL)

Moto3
Alex Marquez (ESP)
Jack Miller (AUS)
Luis Salom (ESP)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.