Ongeluk achtervolgt Tech 3

Dikke pech voor Tech 3. Terwijl het team klaar stond om in te pakken voor de eerste tests in Maleisië, werd de Zuid-Franse regio waar de teambasis huisvest, getroffen door enorme waterval. Al snel stroomden de rivieren over, terwijl het team dacht zich nog niet zoveel zorgen te hoeven maken. Een waterdichte deur zou namelijk wel bestand zijn tegen de waterdruk. Maar helaas, die waterdeur bleek niet te doen waar ‘ie voor gemaakt is, en al gauw stond de gehele basis onder water.

Team Manager Herve Poncharal, die ook de foto’s maakte, toonde zich teleurgesteld maar tegelijkertijd plaatste hij ook een positieve kanttekening: ‘We hebben pech, maar als dit midden in het seizoen was gebeurd, waren de gevolgen niet te overzien geweest. Hoewel we veel dingen moeten repareren en schoonmaken, zijn de gevolgen te overzien.’

Foto’s: Herve Poncharal

[justified_image_grid ids=19047,19048,19049,19050]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.