ONK speedway Veenoord

Thomas Sörensen won op de sintels van Veenoord de eerste ONK speedway van dit jaar.Nadat de eerste ONK-race in Lelystad verregende werden nu pas in Veenoord de eerste ONK-punten verdeeld. De Deen Thomas Sörensen nam het grootste aantal mee door de finale te winnen. Daarin verwees hij Henk Bos naar de tweede plaats. Voor Bos kon de dag toch al niet meer stuk, want hij werd in de ochtenduren nog vader van een dochter. Bovendien won hij de afsluitende handicaprace, nadat de leidende Jannick de Jong in de laatste bocht snelheid verloor.

Het was zeker geen cadeautje van De Jong richting de kersverse vader. “Ik ben Sinterklaas niet”, sprak de titelverdediger, die de ONK-wedstrijd als derde beëindigde. Er staat momenteel nog één ONK-race in Lelystad op de kalender. Te weinig om van een volwaardig kampioenschap te kunnen spreken. De KNMV werkt achter de schermen nog aan een aantal extra races, al begint de tijd daarvoor te dringen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.