13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Kees rijdt een jaar Kawasaki

Kees Kuijvenhoven is de te benijden man. Hij activeerde de ‘Win een jaar gratis Kawasaki-rijden’-code uit z’n MOTOR Magazine en kwam als winnaar uit de bus. Hij mocht onlangs dus wegrijden op een splinternieuwe Kawasaki Versys 1000GT. De komende 52 weken kan hij blijven rijden tot hij scheel ziet, want pas over een jaar hoeft hij z’n witte Versys weer in te leveren.

Bij Motorcity Amsterdam kreeg Kees uit handen van Dries de Weert (Kawasaki Benelux) en Damiaan Hage (hoofdredacteur MOTOR Magazine) niet alleen de sleutels overhandigd van z’n motor, hij kon meteen ook z’n complete Büse-outfit aantrekken, bestaande uit een compleet textielpak, laarzen en handschoenen.

Een zwart-oranje Rocc-helm maakte de combinatie helemaal compleet. Z’n thuisadres kon worden ingetoetst op de nieuwe TomTom en de dankzij de Total-tankkaart kan hij gerust de optie ‘hoofdwegen vermijden’ intoetsen op het apparaat. Kees mag namelijk voor duizend euro tanken.

Zodra z’n banden zijn versleten, verzorgt Continental nieuw rubber en ook het onderhoud en de verzekering zijn door K-Care van Kawasaki geregeld. En binnenkort wordt er ook nog een complete kofferset op de Versys geschroefd. Het spreekt dus vanzelf dat Kees blij is als een kind met al deze cadeaus en het ligt in de lijn der verwachting dat hij het komende jaar onbereikbaar is…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen