Ducati dicht na aardbeving

Je hebt het misschien al gehoord, Italië is getroffen door een flinke aardbeving, met een kracht van 5.3 op de schaal van Richter. Het was al de tweede dodelijke aardbeving binnen negen dagen in het gebied ten noorden van Bologna. Het epicentrum bevond zich niet ver van de Ducati-fabriek en dat baarde ons zorgen.

Een twitterbericht van Ducati maakte al wat meer duidelijk: de fabriek is tijdelijk gesloten. Alle medewerkers zijn ongedeerd, eventuele schade aan de fabriek wordt nog opgenomen en meer nieuws volgt zodra het bekend is. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers. Volgens de laatste berichten zouden al zestien mensen het leven hebben gelaten.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?