vrijdag 29 maart 2024

Ducati dicht na aardbeving

Je hebt het misschien al gehoord, Italië is getroffen door een flinke aardbeving, met een kracht van 5.3 op de schaal van Richter. Het was al de tweede dodelijke aardbeving binnen negen dagen in het gebied ten noorden van Bologna. Het epicentrum bevond zich niet ver van de Ducati-fabriek en dat baarde ons zorgen.

Een twitterbericht van Ducati maakte al wat meer duidelijk: de fabriek is tijdelijk gesloten. Alle medewerkers zijn ongedeerd, eventuele schade aan de fabriek wordt nog opgenomen en meer nieuws volgt zodra het bekend is. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers. Volgens de laatste berichten zouden al zestien mensen het leven hebben gelaten.

Foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen