ONK zijspancross

Op circuit Kwintelooyen in Rhenen vindt op Hemelvaartsdag (13 mei) een waar cross-spektakel plaats. Op deze dag wordt er namelijk gestreden om de winst van de vierde wedstrijd in het ONK zijspancross. De leiders in dit kampioenschap zijn de gebroeders Carlo en Tom van Duynhoven die ook deze wedstrijd alle zeilen zullen bijzetten om aan kop te blijven. Ook wordt er deze dag gereden met quads en in deze vierwielerklasse heeft Davy Kuyper vooralsnog de meeste punten. Verder zullen er op deze dag ook MX3-motoren over het circuit rijden en er zijn zelfs nog rijders uit een vierde klasse die op Hemelvaartsdag gaan zorgen voor spektakel. Dit is namelijk de ‘open klasse’ waarin bijna het complete deelnemersveld van de MX1 en de MX2 aan de startlijn zal verschijnen. Deze crossdag, die om 12.30 uur begint, is dus voor de ware crossfans iets om niet te missen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.