maandag 15 april 2024

My Triumph Connectivity System vandaag – 16 december – leverbaar

Berijders van een Scrambler 1200 XC, een Rocket 3R en Rocket 3GT zullen meer dan tevreden zijn. Triumph laat weten dat het My Triumph Connectivity System vanaf vandaag 16 december leverbaar is bij de Triumph-dealer.

Het My Triumph Connectivity System omvat:

  • My Triumph Connectivity module
  • Software-update voor de My Triumph Connectivity Module
  • Software-update voor het TFT-display

De prijs van de module bedraatt €225,- excl. Installatiekosten, de installatie vergt zo’n 60 minuten en bestaat uit montage en uploaden van de software.

Triumph laat terzelfdertijd ook weten dat vandaag de My Triumph-app beschikbaar is voor Android en IOS. De app heeft de volgende eigenschappen:

  • Het legt je route vast en aan het einde van de rit wordt een samenvatting van de rit weergegeven. Deze kun je delen met je vrienden.
  • Het maakt live-navigatie mogelijk, gebouwd in samenwerking met Google, op het TFT-scherm, via het My Triumph Connectivity System.
  • Het bewaakt de status van je Triumph en geeft belangrijke informatie weer, zoals: kilometerteller, het gemiddelde brandstofverbruik en de tijd/afstand tot onderhoud, mogelijk gemaakt via het nieuwe My Triumph Connectivity system.  
Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen