My Triumph Connectivity System vandaag – 16 december – leverbaar

Berijders van een Scrambler 1200 XC, een Rocket 3R en Rocket 3GT zullen meer dan tevreden zijn. Triumph laat weten dat het My Triumph Connectivity System vanaf vandaag 16 december leverbaar is bij de Triumph-dealer.

Het My Triumph Connectivity System omvat:

  • My Triumph Connectivity module
  • Software-update voor de My Triumph Connectivity Module
  • Software-update voor het TFT-display

De prijs van de module bedraatt €225,- excl. Installatiekosten, de installatie vergt zo’n 60 minuten en bestaat uit montage en uploaden van de software.

Triumph laat terzelfdertijd ook weten dat vandaag de My Triumph-app beschikbaar is voor Android en IOS. De app heeft de volgende eigenschappen:

  • Het legt je route vast en aan het einde van de rit wordt een samenvatting van de rit weergegeven. Deze kun je delen met je vrienden.
  • Het maakt live-navigatie mogelijk, gebouwd in samenwerking met Google, op het TFT-scherm, via het My Triumph Connectivity System.
  • Het bewaakt de status van je Triumph en geeft belangrijke informatie weer, zoals: kilometerteller, het gemiddelde brandstofverbruik en de tijd/afstand tot onderhoud, mogelijk gemaakt via het nieuwe My Triumph Connectivity system.  
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.