13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Ontbijtje op zand

Eten en motoren bekijken. Mooier kunnen we het echt niet maken tijdens de Dakar Pre-Proloog. Het ontbijt bestaat uit een kopje koffie of thee met daarbij een roombotercroissant met jam en een vers afgebakken pistolet met kaas en boter. Na het ochtendprogramma is het tijd voor de echte Argentijnse lunch op het Pre-Proloog Bivak bij BorGottis Proeverijen.

 

Het Pre-Proloog Bivak is nieuw dit jaar. Je beleeft hier de sfeer van het bivak tussen de assistentievoertuigen en proeft, letterlijk en figuurlijk, de sfeer van Dakar. De lunch is de befaamde Choripan: een originele Chorizo bereid op de grill in een vers broodje met ChimiChurri en Apio salsa begeleid met een rijkgevulde pastasalade en wortelsalade. Dit moet je als Dakar fan een keer geprobeerd hebben!

 

Bestel het toegangsticket inclusief het ontbijt en de Argentijnse lunch in de voorverkoop voor 25 euro (15 euro voor kinderen tot 12 jaar).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen