Ontbijtje op zand

Eten en motoren bekijken. Mooier kunnen we het echt niet maken tijdens de Dakar Pre-Proloog. Het ontbijt bestaat uit een kopje koffie of thee met daarbij een roombotercroissant met jam en een vers afgebakken pistolet met kaas en boter. Na het ochtendprogramma is het tijd voor de echte Argentijnse lunch op het Pre-Proloog Bivak bij BorGottis Proeverijen.

 

Het Pre-Proloog Bivak is nieuw dit jaar. Je beleeft hier de sfeer van het bivak tussen de assistentievoertuigen en proeft, letterlijk en figuurlijk, de sfeer van Dakar. De lunch is de befaamde Choripan: een originele Chorizo bereid op de grill in een vers broodje met ChimiChurri en Apio salsa begeleid met een rijkgevulde pastasalade en wortelsalade. Dit moet je als Dakar fan een keer geprobeerd hebben!

 

Bestel het toegangsticket inclusief het ontbijt en de Argentijnse lunch in de voorverkoop voor 25 euro (15 euro voor kinderen tot 12 jaar).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.