Op reis met Jonathan Rea – Avondklok-film #25

Jonathan Rea die test op Jerez, het lijkt zo normaal. Maar helemaal niets is normaal, zo blijkt uit deze vlog van de Kawasaki-rijder die inmiddels haast ontelbaar vaak WorldSBK-kampioen geworden is. Het wil namelijk wel wat zeggen als hij zenuwachtig is voor een vliegtripje naar Malaga. En alles met businessclass? Nou, net niet…

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Een dag in het leven van Jorge Martin

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?