dinsdag 5 december 2023

Opnieuw Rossi-tribune tijdens TT

Valentino Rossi maakt een historisch slechte periode mee. Op Motegi, Phillip Island en Valencia wist hij achtereenvolgens zelfs niet te finishen. Hoewel hij er twee keer niet veel aan kon doen, zegt het alles. Vroeger viel Rossi niet. Daarnaast wist hij slechts één podiumplaats te pakken dit jaar. Rossi-onwaardig. Gelukkig vergeten de Nederlandse fans hem niet en dat is mooi.

De mensen achter de beroemde Rossi-tribune werken op dit moment namelijk harder dan ooit om in 2012 groots uit te pakken tijdens de Dutch TT. Via www.rossitribune.com kun je kaarten bestellen al weet je dan nog niet wat ze kosten aangezien het TT Circuit de entreeprijzen nog niet bekend gemaakt heeft. Maar ga maar uit dat het niet al te veel zal verschillen ten opzichte van afgelopen jaar. Vast staat dat de Rossi-tribune opgebouwd wordt tussen de vakken D en L op de Stekkenwal.

Echte Rossi-fans kunnen sponsor worden van de tribune. Het hiermee opgehaalde geld wordt gebruikt om Rossi een misschien wel onvergetelijk vaarwel te zeggen. De mensen achter de bekendste racetribune van Nederland zijn namelijk bang dat de Italiaan na 2012 stopt. Potentiële sponsors kunnen zich melden via de eerder genoemde website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image