Nieuwe R1 komend weekend in Nederland

De motorbeurs in Hardenberg mag zich verheugen op de komst van een zeer bijzondere eregast. Niemand minder dan de 2012 Yamaha YZF-R1 zal namelijk via de rode loper de beurs betreden. Je weet wel, die met het standaard meegeleverde traction control dat ook nog eens bijzonder fijn werkt aldus onze testcoureurs. Je kunt de Japanse Superbike vinden op de stand van Langenberg Motoren.

De gelimiteerde editie van de R1 is voor de motorshow uitgevoerd in de jubileumkleuren van Yamaha Racing. Bezoekers van de Dutch TT zagen Ben Spies in deze kleurstelling voor het eerst een MotoGP-race winnen. Yamaha-liefhebbers doen er goed aan 25, 26 of 27 november vrij te houden en de TomTom richting Hardenberg te programmeren.

Tijdens de beurs is overigens nog veel meer te doen. Kijk voor het complete programma, inclusief een spectaculaire cross, op www.motoreventhardenberg.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?