donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe R1 komend weekend in Nederland

De motorbeurs in Hardenberg mag zich verheugen op de komst van een zeer bijzondere eregast. Niemand minder dan de 2012 Yamaha YZF-R1 zal namelijk via de rode loper de beurs betreden. Je weet wel, die met het standaard meegeleverde traction control dat ook nog eens bijzonder fijn werkt aldus onze testcoureurs. Je kunt de Japanse Superbike vinden op de stand van Langenberg Motoren.

De gelimiteerde editie van de R1 is voor de motorshow uitgevoerd in de jubileumkleuren van Yamaha Racing. Bezoekers van de Dutch TT zagen Ben Spies in deze kleurstelling voor het eerst een MotoGP-race winnen. Yamaha-liefhebbers doen er goed aan 25, 26 of 27 november vrij te houden en de TomTom richting Hardenberg te programmeren.

Tijdens de beurs is overigens nog veel meer te doen. Kijk voor het complete programma, inclusief een spectaculaire cross, op www.motoreventhardenberg.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen