dinsdag 26 september 2023

Nieuwe R1 komend weekend in Nederland

De motorbeurs in Hardenberg mag zich verheugen op de komst van een zeer bijzondere eregast. Niemand minder dan de 2012 Yamaha YZF-R1 zal namelijk via de rode loper de beurs betreden. Je weet wel, die met het standaard meegeleverde traction control dat ook nog eens bijzonder fijn werkt aldus onze testcoureurs. Je kunt de Japanse Superbike vinden op de stand van Langenberg Motoren.

De gelimiteerde editie van de R1 is voor de motorshow uitgevoerd in de jubileumkleuren van Yamaha Racing. Bezoekers van de Dutch TT zagen Ben Spies in deze kleurstelling voor het eerst een MotoGP-race winnen. Yamaha-liefhebbers doen er goed aan 25, 26 of 27 november vrij te houden en de TomTom richting Hardenberg te programmeren.

Tijdens de beurs is overigens nog veel meer te doen. Kijk voor het complete programma, inclusief een spectaculaire cross, op www.motoreventhardenberg.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image