13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Paasraces onzeker UPDATE

UPDATE 27-2-2012
Door berichtgeving in de media, althans dat is de lezing van de KNMV en daar staan ze overigens behoorlijk alleen in, is er onduidelijkheid ontstaan over het doorgaan van de ONK wegrace op 7 en 9 april op Assen, ook wel bekend als de Paasraces. KNMV Sporttechnisch directeur Johan Becker heeft gelukkig redelijk goed nieuws: “Hoewel de KNMV en organisator SMA niet tot een vergelijk zijn gekomen, willen wij als motorsportbond nadrukkelijk uitspreken dat de Paasraces zeker doorgang zullen vinden.” Nu nog hopen dat de kwestie tussen de SMA en de KNMV snel opgelost wordt!

BERICHT 17-2-2012
We maken ons zorgen. Zorgen over de Paasraces op het TT Circuit van Assen. Want uit berichtgeving van Sandra Hoekman (van de SMA) blijkt dat het niet goed gaat met de inschrijvingen… Hoekman: “Er zijn 89 aanmeldingen, waarvan 14 buitenlanders. We moeten er minimaal 200 hebben om überhaupt de circuithuur te kunnen betalen en dan hebben we het nog niet over de kosten van de KNMV. Aanstaande maandag besluit de SMA of zij de Paasraces gaan organiseren. Het is aan jullie, coureurs!”

Nu weten wij ook heel goed dat het zware tijden zijn. De financiering rond krijgen is moeilijker dan ooit. Maar toch… Het zou erg jammer zijn als de Paasraces niet doorgaan want dan moeten we wachten tot het WK Superbike Assen om motorrace in eigen land te kunnen zien. Alle informatie over het inschrijven is te verkrijgen via info@smaracing.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen