vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Peelrandrit 2012

Voor de 24e keer organiseert MC De Peelrijders haar jaarlijkse offroadrit. De route van 40 km bevat nagenoeg geen verharde weg, maar wel zandpaden, maïsvelden, kruip-door-sluip-door en een zandafgraving. Er wordt gereden volgens het MON-reglement. Er wordt vertrokken vanaf ‘De Fuik’ (navigatie: Oude Domptweg in Handel), gelegen aan de N272, weg Gemert-Elsendorp.

Je kunt je daar inschrijven tussen acht en half elf. Vanaf half tien mag je de route op. Tot half drie kun je het parcours op. Wie zich zaterdagavond tussen half zeven en half acht aanmeldt, krijgt een korting van vijf euro op het inschrijfgeld. Een inschrijfformulier is te downloaden van www.peelrijders.nl. Quadrijders kunnen uitsluitend meedoen door zich vanaf zaterdag twaalf uur in te schrijven via de site.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen