Peelrandrit 2012

Voor de 24e keer organiseert MC De Peelrijders haar jaarlijkse offroadrit. De route van 40 km bevat nagenoeg geen verharde weg, maar wel zandpaden, maïsvelden, kruip-door-sluip-door en een zandafgraving. Er wordt gereden volgens het MON-reglement. Er wordt vertrokken vanaf ‘De Fuik’ (navigatie: Oude Domptweg in Handel), gelegen aan de N272, weg Gemert-Elsendorp.

Je kunt je daar inschrijven tussen acht en half elf. Vanaf half tien mag je de route op. Tot half drie kun je het parcours op. Wie zich zaterdagavond tussen half zeven en half acht aanmeldt, krijgt een korting van vijf euro op het inschrijfgeld. Een inschrijfformulier is te downloaden van www.peelrijders.nl. Quadrijders kunnen uitsluitend meedoen door zich vanaf zaterdag twaalf uur in te schrijven via de site.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.