BMW komt met special edition K1300S

Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de BMW K-serie presenteren de Duitsers op de komende EICMA een special edition van de BMW K1300S. Deze K, zoals het hoort met specials slechts beschikbaar in beperkte oplage, heeft onder meer een speciale wit/zwart/rode kleurencombinatie, getint windscherm, Akrapovic uitlaatdemper, actief rijwielgedeelte ESA II, Safety Pack (RDC en ASC), HP-quickshifter, HP-voetsteunen, verwarmde handvatten en onboard computer. Op 14 januari wordt het model geïntroduceerd. Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.