vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pol Espargaró is de nummer 1 van het nieuwe GASGAS Factory Racing Team

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk kondigde GASGAS en Tech3 aan hun krachten zullen bundelen voor het 2023 GASGAS Factory Racing Team in de MotoGP. Voormalig Tech3- en KTM-rijder Pol Espargaró wordt een van de sterren van het team. De tweede rijder, die de Spanjaard zal flankeren, is nog niet bevestigd.

GASGAS heeft altijd al gas – haha – willen geven, maar zet nu in op het hoogste niveau. Vanaf 2023 zal het iconische Spaanse merk zijn intrede maken in de MotoGP. Samen met Tech3 worden de rode racers klaargestoomd.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen