Prijs voor GP Valkenswaard

Ter gelegenheid van de Motorcross der Naties – het wereldkampioenschap motorcross voor landenteams – werden zaterdagavond in het Belgische Lommel tal van ‘awards’ uitgereikt. Zo kreeg Jeffrey Herlings er een voor zijn wereldtitel MX2 en Davy Pootjes voor zijn Europese titel 85 cc.

De tijdens de paasdagen verreden Grand Prix in Valkenswaard kreeg een award voor het ‘beste perscentrum’ van de cyclus van zeventien GP’s. Namens de organisatie nam Maarten Roos de award in ontvangst.

Alvast voor de agenda van 2013: de Grand Prix motorcross van Valkenswaard wordt wederom in het paasweekend verreden (31 maart en 1 april).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.