woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijs voor GP Valkenswaard

Ter gelegenheid van de Motorcross der Naties – het wereldkampioenschap motorcross voor landenteams – werden zaterdagavond in het Belgische Lommel tal van ‘awards’ uitgereikt. Zo kreeg Jeffrey Herlings er een voor zijn wereldtitel MX2 en Davy Pootjes voor zijn Europese titel 85 cc.

De tijdens de paasdagen verreden Grand Prix in Valkenswaard kreeg een award voor het ‘beste perscentrum’ van de cyclus van zeventien GP’s. Namens de organisatie nam Maarten Roos de award in ontvangst.

Alvast voor de agenda van 2013: de Grand Prix motorcross van Valkenswaard wordt wederom in het paasweekend verreden (31 maart en 1 april).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen