woensdag 28 februari 2024

Prime Video (Amazon) brengt in 2022 docuserie over MotoGP 2021

De docuserie Drive to Survive is op Netflix is een succes. Schitterende racebeelden en de camera zit de coureurs op de huid. Het is het een mega-kijkspel, dat een (licht gedramatiseerd) venster biedt achter de schermen van teams en coureurs. Prime Video (Amazon) heeft zojuist een MotoGP-‘docuserie’ aangekondigd die in 2022 van start gaat.

In acht afleveringen van 50 minuten krijg je een nooit eerder vertoonde blik achter de schermen. Op de intieme details van de grootste MotoGP-teams en -sterren, waaronder de nieuwe kampioen Fabio Quartararo, Marc Márquez, Jack Miller, Pecco Bagnaia, en zelfs het laatste seizoen van veteraan Valentino Rossi, die met pensioen gaat.

Docufilm viert Marco Simoncelli’s 250cc-titel in 2008

Intiem kijkje

De camera’s volgen de rijders, teams en teammanagers op en naast het circuit, tijdens de trainingen, in de pitlane en zelfs buiten het circuit, in hun privéleven. Er wordt ons een intieme blik in het leven van oude en nieuwe rijders beloofd.

De docuserie wordt gefilmd door MediaPro Studio. Die zijn ook verantwoordelijk voor andere Prime Video docuseries zoals ‘All or Nothing: Manchester City’, ‘Fernando’, en ‘Six Dreams’.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen