13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Rentree Pedrosa op Mugello

De TT van Assen kwam nog te vroeg voor de Spanjaard Dani Pedrosa, maar komend weekeinde maakt hij dan eindelijk toch zijn rentree in de MotoGP bij de Grand Prix van Italië. Dat meldde de motorcoureur op de website van zijn team Repsol Honda.

De 25-jarige Pedrosa brak vorige maand in de GP van Frankrijk door een val zijn sleutelbeen en heeft sindsdien niet kunnen rijden. Hij heeft hierdoor vier races die meetellen voor het wereldkampioenschap moeten overslaan.

Loris Capirossi is er niet bij op Mugello. Een ontwrichte schouder en twee gebroken ribben, overgehouden aan zijn crash op Assen, houden de Ducati-coureur aan de kant. Er zal geen vervanger aangewezen worden.

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen