Rentree Pedrosa op Mugello

De TT van Assen kwam nog te vroeg voor de Spanjaard Dani Pedrosa, maar komend weekeinde maakt hij dan eindelijk toch zijn rentree in de MotoGP bij de Grand Prix van Italië. Dat meldde de motorcoureur op de website van zijn team Repsol Honda.

De 25-jarige Pedrosa brak vorige maand in de GP van Frankrijk door een val zijn sleutelbeen en heeft sindsdien niet kunnen rijden. Hij heeft hierdoor vier races die meetellen voor het wereldkampioenschap moeten overslaan.

Loris Capirossi is er niet bij op Mugello. Een ontwrichte schouder en twee gebroken ribben, overgehouden aan zijn crash op Assen, houden de Ducati-coureur aan de kant. Er zal geen vervanger aangewezen worden.

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.