Riola Sardo in beeld: We crossen weer!

Normaal gesproken een vast gegeven in deze periode, maar met de wetenschap van vandaag zetten we met liefde een heel dik uitroepteken achter deze kop. Al is het alleen al om de pure vreugde, die ons deze foto geeft, extra kracht bij te zetten dankzij de eerste wedstrijd van het Italiaans kampioenschap op Riola Sardo. Kopstart voor Jorge Prado, met links van hem Glenn Coldenhoff (259) in zijn eerste officiële wedstrijd voor Yamaha. Een wedstrijd die hij ook nog eens afsloot op het podium, met een tweede plek in de MX1-race en een derde in de Superfinale. Normaal gesproken ...
Normaal gesproken een vast gegeven in deze periode, maar met de wetenschap van vandaag zetten we met liefde een heel dik uitroepteken achter deze kop. Al is het alleen al om de pure vreugde, die ons deze foto geeft, extra kracht bij te zetten dankzij de eerste wedstrijd van het Italiaans kampioenschap op Riola Sardo. Kopstart voor Jorge Prado, met links van hem Glenn Coldenhoff (259) in zijn eerste officiële wedstrijd voor Yamaha. Een wedstrijd die hij ook nog eens afsloot op het podium, met een tweede plek in de MX1-race en een derde in de Superfinale. Normaal gesproken had Prado de grote man geweest op Sardinië, maar een zeldzaam nukkige KTM deed hem uitvallen in de ‘grande finale’, waardoor Romain Febvre die manche won. Ons maakt het allemaal niet zoveel uit, we crossen weer. Daar gaat het om!

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?